U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

 

Je 14 dagen retourrecht gaan in op de dag van de levering. Je retourrecht geldt alleen wanneer je het product nog niet geopend hebt en deze nog in de originele en onbeschadigde verpakking zit. De verzendkosten van het retourneren van je bestelling zijn voor je eigen rekening. Onze 14 dagen retourregeling geldt ook als je vanuit het buitenland een product wilt terugsturen, ook dan geldt dat je zelf de retourkosten moet betalen.

 

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

 

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

 

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking onbeschadigd en ongeopent te retourneren.

 

Terugbetaling

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 18,95 zullen bedrag

© 2016 - 2024 onlinebehangpapier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel