Vliesbehang Uitleg & Tips

Hieronder vind u uitgebreid uitleg over vliesbehang in een aantal simpele stappen.

Wat is vliesbehang?

Vliesbehang, ook wel snelbehang genoemd, is een behang met een papieren of vinyl toplaag. De rug van het behang is van "vlies". Het draagt ook de naam snelbehang omdat het op een muur kan worden aangebracht zonder dat het moet ingelijmd worden of zonder enige wachttijd.

Voordelen van vliesbehang?

De voordelen van vliesbehang zijn uitgebreid en het vernoemen waard. Het allereerste voordeel is dat vliesbehang zeer eenvoudig is aan te brengen. Je moet niet veel verstand van behangen hebben om een muur met vliesbehang te bekleden. Het grote voordeel is namelijk dat een behangtafel uit den boze is. Je smeert de lijm op de muur en duwt het vliesbehang ertegen. Vliesbehang krimpt ook niet na het aanbrengen van de lijm en zal het ook nooit vlekken, krimpen of blazen vertonen, zelfs niet als je het verhangt.

Daarnaast komt ook nog eens dat vliesbehang ettelijke malen sterker is dan het ouderwets behang. Waar je bij vinyl of papier behang moet oppassen voor eventuele scheuren, is dit bij vliesbehang zo goed als uitgesloten. Alsof dit nog niet voldoende zou zijn, is vliesbehang ook zeer snel en makkelijk te verwijderen.

Vinyl en papier behang moet er vaak afgestoomd worden terwijl vliesbehang er meestal droog kan worden afgehaald. Waarbij de achterliggende muur ook minder schade zal oplopeln.

Hoe herken ik vliesbehang op Onlinebehangpapier?

Alle producten waarbij Perfax roze als behangplaksel & Vliesbehang staat aangegeven.

© 2016 - 2024 onlinebehangpapier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel